O-Ringen Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Kommentarer

Det finns 1 kommentarer.
Just nu visas kommentar 1 - 1.

KIOSKPERSONAL till Himmelstalund! Marie Håkansson har ansvar för 1-2 kiosker. Vid anmälan anger du intresse för 09.Sälj/Kiosk och anger som Övrig kommentar: "Önskar ingå som kioskpersonal Himmelstalund i Marie Håkanssons grupp". Kioskverksamheten är även dagarna innan etapperna, så ange lämpligen att du kan under arrangemanget v.29-30. Sannolikt råder det ännu funktionärsbrist för kioskverksamheten. Välkommen till vårt gäng och lyssna med Marie om du har några funderingar.

user Robert Håkansson
2019-01-28 17:38:54

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Vi behöver bli fler funktionärer till O-ringen i sommar

imageControl
photo

 >>1 / 1<<

För att vi skall kunna genomföra O-ringen Kolmården på ett proffsigt sätt i sommar behöver vi bli fler funktionärer. För er som ännu inte anmält er kommer här ytterligare information och en uppmaning att anmäla er till Upplev äventyret - O-ringen i Kolmården. 

Då vi behöver många olika kompetenser, finns det något för alla oavsett om man kan orientera eller inte. 

Magnus Hedegård som är ansvarig för service/bygg hälsar att han behöver många funktionärer. Alla som känner att de kan hålla i en skruvdragare är välkomna till service/bygg! Redan i april kommer de att börja bygga spänger i skogen. Ta chansen att umgås med trevliga klubbkamrater och andra orienterare för att tillsammans bygga spänger i skogen redan nu i vår innan äventyret börjar i sommar.

Peter Berggren och Mikael Westerberg är ansvariga för kontrollerna. De behöver många kontrollvakter under tävlingsdagarna. För de något äldre och orienteringssäkra ungdomarna är detta en trevlig uppgift om man vill vara i skogen under tävlingsdagarna.

Agneta Eriksson är med i marknadsgruppen. Har du grafisk kompetens eller vill vara med och arbeta kring alla olika ceremonier (invigning, prisutdelningar, avslutning).

Både på tävlingsarenorna och på campingen finns flera kiosker och där behövs många som kan stå i kassorna och servera mat.

För ungdomar är remförsäljningen på arenorna en bra uppgift som inte kräver några större förkunskaper.

Just nu är vi 106 anmälda från OK Kolmården och från vår stora klubb borde vi utan problem bli minst 130 funktionärer.

Här kommer länken där du anmäler dig oringen.se/funktionär2019

Har du svårigheter när du försöker anmäla dig eller undrar vad du skall anmäla dig till, hör av dig till Eva-Karin Jönsson 0708824637 eller Jenny Östlund 0761259511 så hjälper vi dig.

Publicerad den 2019-01-27 17:32:38. Skapad av Jenny Östlund.