Rapport, 25manna

Årets 25manna är avklarat och vi kan summera en lite ruggig lördag vid Kungen kurva precis som det nästan ska vara på denna orienteringens stora breddstafett. Bland de drygt 9000 deltagarna kunde man se många världsstjärnor men också vilken fantastisk breddidrott det är vi håller på med. Tävlingen bjöd i år på ett mycket fint område i naturreservatet Gömmaren med en del stigar men ändå rejäl orienteringsterräng. 
Segrare i tävlingen blev Haldens SK med ett lag fullt av landslagslöpare. 

Vi hade i år lite kärvt att få ihop våra lag och fick till slut låna in två LOK- damer för att få fullt i andra laget. 
För första laget blev det en OK start på de två viktiga första sträckorna genom Aleksandra och Kacper, sedan blev det tyvärr någon eller några dippar på ett par sträckor. Efter lite stabilare sträckor på slutet kunde Peter L dock till slut föra in laget på en helt klart godkänd 72:a plats.
Andra laget kämpade också på mycket bra trots att några av deltagarna kanske hade lite väl tuffa uppdrag. Nu råkade laget ut för en försmädlig "miss punch", men det är i sammanhanget inte något större, det är sådant som händer även de bästa. 
När mörkret började falla satt det nog ändå ett ganska nöjt OKK-gäng i bussen på väg hem efter att fått upplevt ännu en fin 25manna- lördag i huvudstaden.

//Micke


 https://youtu.be/qEtrBBLtj7Y

Postades 2016-10-09 14:09:55 av Sofia Westerberg i kategorin Nyheter

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar