Kolmårdsdubbeln, TC bygge

Uppdatering inför våra tävlingar
Nu Fredag 7/4 18:00 lastar vi all mtrl vid Strömsfors, ju fler som kommer, ju fortare går det!

Lördan kl 09:00 vid Åksjön bygger vi så mycket som möjligt, här går det åt många personer för tältresning, bygga fållor, kartplank, toa plats, resultatplan mm.
Här räknar vi med att alla ställer upp.
Det sista gör vi sedan klart på långfredan, start 09:00, snitzling,
skyltar mm.

------------------------------------------
2017-02-25
Hej alla Kolmårdare!

Boka in Påskhelgen för Kolmårdsdubbeln!

Även om det ännu är vinter och träningsperioden är i full gång är det redan dags att börja tänka på våren. I år arrangerar vi vår dubbeltävling Kolmårdsdubbeln under påskhelgen. På Påskdagen (söndag den 16/4) arrangerar vi en medeldistanstävling och på Annandag påsk (måndag den 17/4) arrangerar vi Kolmårdskavlen. Tävlingsplatsen är Åksjön (nära Lilla Älgsjön). Till dessa tävlingar behöver vi hjälp av alla klubbmedlemmar (alla tom 16 år får även springa tävlingarna), så vi hoppas att så många som möjligt är tillgängliga under dessa dagar och kan hjälpa till på plats. Det finns även förberedelser man kan hjälpa till med innan, så som prisanskaffning, baka till brödlotteriet, packa kartor, mm. Helgen innan och dagarna innan behövs också hjälp att lasta material och bygga upp arenan.

Särskilt prisanskaffning är något vi behöver hjälp av några fler än tidigare. Vill du hjälpa till med det, hör av dig till Agneta Eriksson ae@cgistation.se. Om du har möjlighet att ordna bra priser till en låg kostnad på något sätt är det såklart uppskattat, med det finns en viss budget att köpa priser för så all hjälp är varmt välkommen även om du inte har några särskilda kontakter.

Många har hjälpt till i någon funktion under flera år och vet i stort sett vad hen antagligen ska göra. Men är du ny i klubben, eller helt enkelt vill byta funktion under tävlingarna, och inte riktigt vet vem du ska prata med får du gärna höra av dig till någon av oss tävlingsledare så hjälper vi dig. Väljer du inte själv ett område kommer du antagligen att bli rekryterad av någon av våra huvudfunktionärer.

Så, boka in påskhelgen, stryk klubbjackan och var med och arrangera Kolmårdsdubbeln - ett uppskattat arrangemang av alla löpare som ofta kommer långväga för att få vara med och som vi kan vara stolta över! Vi tror och hoppas att det kommer bli roliga dagar för såväl löpare som funktionärer och är glada och tacksamma för alla som ställer upp och jobbar tillsammans för vår klubb!

Mer information om tävlingarna hittar du på kolmardsdubbeln.se

Tävlingsledarna för Kolmårdsdubbeln 2017
Gunnar Melin, gunnarmelin67@gmail.com, 073-064 61 93
Anna Håkansson, annalillyemilia@gmail.com, 073-038 62 75
Postades 2017-04-02 18:28:52 i kategorin Nyheter

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar