Resa till Wawel Cup 5-9 juli

Det är har uttryckts önskemål bland klubbmedlemmar om att åka till Polen för att delta i Wawel Cup, som våran vänklubb WKS Wawel arrangerar årligen. 
I år går tävlingen 5-6 mil NV om Krakow. Tävlingen består av fem etapper där man kan välja att springa alla etapper eller några av dem. 

Ta chansen att få springa i annorlunda terräng, se den underbara staden Krakow med omgivningar och umgås med dina trevliga klubbkamrater.
Resa kan man man göra med flyg från Skavsta eller med egen bil och färja.

Vi tänker att vi bor gemensamt på hotell. Antingen väljer vi att bo nära tävlingarna i/kring Olkusz eller så bor vi centralt i Krakow tävlingarna och har då upp till en timmes resa till tävlingarna. Om vi flyger behöver vi hyra bilar oavsett var vi väljer att bo.

Vi vill att ni anmäler intresse i kalendern på hemsidan och att ni där uttrycker var ni vill bo och om ni vill delta på hela tävlingen eller delar av den. Vi tänker att man ganska snart bör boka hotell. Första anmälningsstoppet till tävlingarna är 31/3 men det går bra att anmäla efter det också till en förhöjd avgift. Vi anmäler alla deltagare gemensamt.

Vid frågor kontakta Westerberg

Läs gärna mer på: http://wawelcup.pl/en/
Postades 2017-03-19 09:08:10 av Sofia Westerberg i kategorin Nyheter

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar