O-Ringen Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Sol, Snö och Hagel på Swedish League #4

imageControl imageControl imageControl
photo

Leo i dagens första OKK-målgång >>1 / 3<<

photo

Ville tar något värmande >>2 / 3<<

photo

Anna håller koll på OKK-arna i skogen >>3 / 3<<

Den fjärde deltävlingen i Swedish League öster om Huskvarna bjöd på varierande väder. Det växlade mellan sol och snö som övergick i stunder med hagel. Förutom vädret så var även terrängen tung denna dag. Stark kupering, hyggen och grönområden, men det fanns även många fina områden. Den tunga terrängen satte även spår i OKK-arnas framfart.  

Ville som hade förhoppningar om att vara med i striden om pallplatserna kom på 18:e plats i H20E. Det var dagens bästa OKK-placering av de som hade utrustats med nummerlapp för att starta i någon av Swedish League´s huvudklasser. Leo, Oskar och Julia placerade sig på platserna runt fyrtio.

OKK inkasserade dock en bra placering i H21E2 genom Micke A som visade att Kolmårdsdressen nu sitter bra och sprang in på 5:e plats i H21E2. Några OKK-are deltog i publiktävlingen och där vann Maria Nordwall D65-klassen.

Publicerad den 2017-04-23 22:57:56. Skapad av Robert Håkansson.