O-Ringen Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Individuella OKK-framgångar vid Sprint-SM

imageControl
photo

Suveräna Sprinters: Lisa och Ville >>1 / 1<<

SPRINT-SM-HELG I ÖREBRO (2-4 MAJ 2017)

Individuell tävling med medalj till Ville och alla OKK-are i A-final

På fredagen var det kvaltävlingar i den individuella tävlingen med Ville Johansson, Tom Campbell och Lisa Berggren. Alla OKK-deltagarna kvalificerade sig till lördagens A-final. I lagtävlingen var avancemanget till final lättare eftersom kvalet ställdes in och alla lag gick till final.

Banorna i finalen var väldigt kluriga i början och övergick i längre löpsträckor på slutet. Lisa klarade sig helt utan att gå i några banläggarfällor. Ville hade inte heller några stora problem, men grämde sig över de sekunder som han sumpade på väg till sista kontrollen. Där förvandlades silvret till en bronspeng, men Ville hade den här gången ändå marginalerna på sin sida för att kunna inta prispallen i H20. Han fick äntligen den pallplats och medalj som han har jobbat för under vårens tävlingar.

Lisa gjorde ett prickfritt lopp och blev 8:a i D18. Hon fick därmed den eftertraktade plaketten med ”lövet” som delas ut till de tio bästa SM-löparna. Lisa var ordentligt nöjd med sitt lopp och tyckte att placeringen var bättre än väntat. Det var nog en blygsam summering eftersom 14 sekunder snabbare löpning hade resulterat i en bronsmedalj även för Lisa. Tom kom på 31:a plats i H20.

Publicerad den 2017-08-09 16:25:16. Skapad av Robert Håkansson.