Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Program för O-ringen kick-off i djurparken 11 november

BOKA in vår KICKOFF på Kolmårdens djurpark den 11 NOVEMBER - en rolig och fullspäckad dag för hela familjen - får inte missas!

- sprinttävling på nyritad karta - Landslaget - Thierry - O-Ringen-inspiration, Per Forsberg, årets Svenska OL-gala m.m. på programmet!

Alla medlemmar av funktionärsföreningarna för O-Ringen Kolmården bjuds härmed in till en händelserik dag på Kolmårdens djurpark för att inspireras och ha kul tillsammans inför vårt O-Ringen Kolmården 2019 och så här ser programmet ut för den 11 nov:

c:a 09.00-11.30 Sprinttävling med öppna klasser för alla nivåer på helt nyritad karta inne i djurparken samt kval för det Svenska Landslaget! Även miniknat finns för de allra yngsta!

12.00-13.00 Lunch på Vildmarkshotellet (frivilligt och till självkostnad), alternativt egen medhavd lunch.

13.15-14.00 Inspirationsföreläsning med Thierry Gueorgiou i Delfinariet

14.15-16.00 Inspirationspass för O-Ringen Kolmården 2019 (i Delfinariet) (Inspiration och information dels från vår egen organisation (lokal ledningsgrupp+O-Ringen centralt) och dels från externa parter såsom kommunrepresentanter och liknande.

16.00-17.00 Sprint-final för landslaget i spännande jaktstartsformat!

18.00-19.00 Svenska orienteringsförbundets årliga OL-Gala då årets orienterare m.m. utses (i Delfinariet)

19.30- Middag på Vildmarkshotellet (frivilligt och till självkostnad för de som vill)

(tiderna kan komma att justeras något)
Per Forsberg kommer att vara speaker på tävlingen, OL-Galan m.m.

Hela tanken är att detta verkligen ska bli en familjedag då alla känner sig välkomna stor som liten och både inbitna OL-fantaster och nya OL-familjer!

Hela dagen är gratis förutom lunch och middag (frivilligt). Vanlig tävlingsavgift för de som vill springa den häftiga djurparkssprinten! Det är givetvis helt OK att vara med på del av dagen om man inte vill vara med på allt också! Vi vet att eventet tyvärr krockar med tävlingarna i Borås den helgen (det fanns inget annat datum som funkade för djurparken), men detta kommer bli MINST lika roligt och vi hoppas givetvis att alla nu väljer att ta det här unika tillfället att vara med på detta event på hemmaplan nu när vi ska arrangera O-Ringen Kolmården tillsammans om 2 år! :)

Ett formulär till anmälan för denna dag återkommer vi med men som sagt, boka in det reda nu! Anmälningen till sprinttävlingen kommer att kunna göras via Eventor lite senare!

Publicerad den 2017-08-30 23:33:30. Skapad av Magnus Johansson.