Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Noname Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA

Filer att ladda ner

Fil Läget 18/9, laguppställningarna

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Läget med lagen till 25manna i Botkyrka lördagen den 7:e oktober.

imageControl imageControl
photo

 >>1 / 2<<

photo

 >>2 / 2<<

Jag har nu uppdaterat de bifogade lagen så att ni kan se vilka som hittills meddelat vad gäller deras deltagande på 25manna.
Ni som ännu inte gjort detta var snälla och gör det senast söndag 24/9.
Detta gäller även reserver samt er som jag missat men vill med. 
Meddelar gör du med ett SMS på 070- 603 19 36
hälsn.
Micke


Om knappa månaden är det dags för årets 25manna stafett. I år går tävlingen i huvudstadens södra utkanter, närmare bestämt Brosjön/Botkyrka. 
Vi tar denna gång ett nytt grep och tar istället på förhand ut lagen. För de som i slutändan blir reserver är det givetvis också möjligt att åka med och springa öppen bana (om du inte är med på reservlistan men vill med, hör av dig till Micke). Är det några som kan tänka sig att ta på sig coachuppdrag så är vi också tacksamma. 
Det blir som brukligt gemensam buss till tävlingen ( mer detaljerad reseinfo kommer). Klubben står i år för resan så det kommer inte att tas ut någon egenavgift. Det kommer också att bjudas på något ätbart i klubbtältet.
Lagen är bifogade här intill. 

Nu är det viktigt att Du som är med i något av lagen meddelar ja eller nej. Detta gör du med ett SMS till Micke 070-6031936 snarast. 

Publicerad den 2017-09-18 19:35:47. Skapad av Mikael Westerberg.
Senast uppdaterad av Mikael Westerberg den 2017-09-18 19:35:47.