Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Filer att ladda ner

Fil Inbjudan

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Kolmårdensprinten 11 november

imageControl
photo

Flyer >>1 / 1<<

I samband med kick off för O ringen Kolmården 2019 arrangeras en sprint-tävling i Kolmårdens Djurpark.Tävlingen arrangeras av Handelsbolag Jerker Lysell i samarbete med OK Kolmården. Spring samma bana som landslagslöparna, som har höstsamling i Kolmården, och utmana "Världens bästa landslag".Eller välj en kortare eller lättare bana och få kanske en skymt av några av de vilda djuren i parken. Miniknat för de yngsta.
Anmälan via Eventor. 


Obs! På grund av ett stort antal deltagare kommer det inte vara möjligt att anmäla sig direkt på plats tävlingsdagen.Klassen Herrar lång är full redan nu och är stängd för anmälan. Däremot går det fortfarande att anmäla sig till de andra klasserna. Sista ordinarie anmälan är måndagen den 30 oktober, efteranmälan senast måndagen den 6 november.
Publicerad den 2017-10-29 22:40:49. Skapad av Maria Nordwall.
Senast uppdaterad av Maria Nordwall den 2017-10-29 22:40:49.