O-Ringen Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Filer att ladda ner

Fil Tidigare uppdaterat program
Fil Startgrupper

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Viktig Information om Kick-Off och Sprint!

Här kommer lite kompletterande information från Tomas Öberg och arrangörerna av sprinten.

 • Närmare 750 är anmälda och med så mycket folk på plats krävs ordning och reda samt högt tempo för att allt ska flyta bra och bli den fantastiska upplevelse vi vill på lördag. Samåkning är jätteviktigt exempelvis.

 • En annan väldigt viktig (och ny) information för tävlingen: På grund av mycket stort deltagarantal och tight tidsschema har arrangören av tävlingen skapat tidsspann inom vilka de olika klubbarna får starta på lördag. Se bifogad fil (står även i PM).

  OBS! OK Kolmården är i första gruppen kl. 08.30-09.15.

 • Reef Burger kommer att öppna 10.30. Viktigt att alla äter så snart de kan så att vi kan garantera att alla är på plats i delfinariet kl 13.00!

 • Tidsprogrammet på eftermiddagen måste alla hjälpa till att se till så att det följs så det är viktigt att alla är på plats i delfinariet kl. 13.00 då vi har ett intensivt, interaktivt och intressant schema för de två kickoffpassen!

 •   Alla som har en smartphone – ta med den och var med och bidra interaktivt!

 • Alla får varsin O-Ringen Kolmården 2019-buff vid entrén till Delfinariet! Vi kommer att ta en bild på alla med buffen på sig inne i Delfinariet. De som fick vår rosa pikétröja i somras, ta gärna med och på er den så blir detta foto ännu bättre!

 • Landslagsjaktstarten: Se landslagsstjärnorna under en intensiv sprintjakt med flertalet varvningar vid arenan som är precis utanför Delfinariet.

 • Kickoffpass 2: En direkt fortsättning på del kickoffpass 1.Thierry G: Kommer att inspirera med både orienteringstekniska och arrangemangsmässiga inslag.

 • Orienteringsgalan: se Tove Alexandersson och alla våra andra landslagsstjärnor när vi får se höjdpunkter från året, årets orienterare m.m. nomineras och utses.

 • Middagen på Vildmarkshotellet: Middagen börjar 19.00 istället för 19.30 som det står i programmet. Det är inga programpunkter under middagen på kvällen, men för de som anmält sig för att stanna kvar blir det en 3-rätters middag tillsammans med SOFTs konferensdeltagare och landslagen. (Meny: Bruschetta med tomat, mozarella och rucola, Majskycklingbröst med färska bönor och potatisgratäng, Pannacotta med jordgubbar och karamelliserad vit choklad för 300 kr)

 • Djurparken är öppen för att titta på djuren och leka i den stora lekparken under hela dagen.

Publicerad den 2017-11-07 23:44:49. Skapad av Magnus Johansson.
Senast uppdaterad av Magnus Johansson den 2017-11-07 23:49:19.