O-Ringen Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Tuff långdistans på Söderåsen

imageControl imageControl
photo

TEAM OKK på Råå strand >>1 / 2<<

photo

 >>2 / 2<<

Lördagens långdistans i Klåveröd blev en betydligt tuffare upplevelse än gårdagens sprint. Både terrängmässigt och när det gällde att komma högt upp i resultatlistorna. Lisa Berggren stod för dagens bästa OKK-prestation och landade på 17:e plats, vilket innebar en plats på den översta tredjedelen och några kliv uppåt mot sprintplaceringen. 

Herrklasserna hade cirka 80 deltagare, så Leo Johanssons 23:e plats (H18E) och Emil Ljungemyrs 26:e plats (H20) var också bra resultat. Emil med sin skadehistorik avstod från sprinten. Det gjorde även Arvid Westerberg (H18E) som haft skadekänningar, men genomförde långdistansloppet och slutade där på en fullt godkänd 45:e plats.

Mikael Andersson och Tom Campbell hade en intern duell i H21E2. På sprinten lyckades Tom bäst, men idag var det Micke som tog revansch med sin 26:e placering. För Claudia Walti i D20E2 var ljusglimten näst bästa sträcktid till femte kontrollen.

Ville Johansson hade en tung dag på den 17,5 km långa banan. Det var lite för många bommar och snurrande för att känna sig nöjd och följa upp gårdagens placering. Det blir nya tag i H21E-starten på medeldistansen i morgon.

Skribenten har kommit underfund med att på dessa tävlingar kallas Herrar och Damer för Men & Women (M21E/W21E), så ibland kan det bli lite olika begrepp i artiklarna.  


Publicerad den 2018-04-14 21:13:37. Skapad av Robert Håkansson.
Senast uppdaterad av Robert Håkansson den 2018-04-14 21:20:04.