Mer än Medelbra på Medeldistans för Team OKK

Sweden League, Deltävling 3 
Skånehelgen avslutades på söndagen 15/4 med medeldistans. När övriga OKK-are kämpade i en solig Stigtomtakavle fick våra Sweden League-deltagare en tävlingsdag i ett riktigt grått gråväder.

Nivån på startfälten i Sweden League är imponerande. Det kan ibland vara knepigt att inse hur bra insatser som det ligger bakom de placeringssiffror som inte är i den absoluta toppen. Bland seniorer var hela Norges VM-guldlag och alla svenska landslagsaspirabter med i tävlingarna. Lisa, Emil, Ville och Micke var de som kände sig mest nöjda med dagens prestationer.

Vi fick idag glädjas åt en seger. Emil Ljungemyr fick inte vara med i huvudklassen, men svarade med att klart ta hem H20E2-klassen. Lisa Berggren i D20E fortsatte med att ytterligare förbättra sina placeringar och kom på 15:e plats. Claudia Walti hade sin bästa dag och hade en tid som räckte till 8:e plats i D18E2.

Ville Johansson tog också ett kliv uppåt och slutade som 38:a. Leo Johansson och Arvid Westerberg i H18E höll samma steg mot konkurrenterna som på långdistansen. Mikael Andersson vann med en 50:e plats även söndagens duell mot Tom Campbell i H21E2.

Hemfärden fördröjdes något av att man lyckats tömma minibussens batteri, men några startkablar löste problemet. Möjligen var även Team OKK´s batterier urladdade efter Skånehelgen, men här får återhämtningen ske utan startkablar.  


Postades 2018-04-15 20:04:12 av Robert Håkansson i kategorin Nyheter

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar