O-Ringen Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Klubbresa Närkekvartetten10-13 maj

Den sena våren har inte gett oss många chanser att orientera på hemmaplan, så vi hoppas att många är lockade av att följa med på klubbresan till Närke i Kristihimmelfärdshelgen.

Närkekvartetten består av 4 tävlingar med elitklasser i utmanade Kilsbergsterräng. De första två tävlingar torsdag 10 maj (första start 13.00) och fredag 11 maj avgörs vid Klockhammar, övriga tävlingar den 12 och 13 maj vid Klunkhyttan.

Vi har bokat logi i Stenbäckens friluftsgård nära Lekhyttan. Det är drygt 30 minuters resa till Arena Klockhammar och knappt 15 minuter till Arena Klunkhyttan. Det finns sängar i 1- 6 bäddsrum. För de, som vill använda den egna husvagnen går det bra att parkera på gårdsplanen. Vi ordnar gemensam middag och frukost.

Det blir ingen gemensam bussresa utan resa i egna bilar, eftersom det kanske finns olika önskemål hur många tävlingar, som man vill vara med på.Samåk gärna!

Det går bra att övernatta så många nätter man vill.

Kostnad : 125 kr/ person och dag( logi, middag, frukost och matsäckspaket).

Anmäl deltagande i kalendern senast den 4 maj, som också är sista dag för ordinarie anmälan till tävlingarna.

 Alla välkomna!

 BreddkommitténPublicerad den 2018-04-21 23:37:39. Skapad av Maria Nordwall.