O-Ringen Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Kommentarer

Det finns 2 kommentarer.
Just nu visas kommentar 1 - 2.

Hej. jag kommer att behöva ett flertal medfunktionärer i servicegruppen/bygg. Vi ska bygga broar, staket, inredningar servicestationer och mycket annat. In och anmäl er alla händiga tjejer och killar! Magnus Hedegård

user Ebba Hedegård
2018-06-03 11:47:54

Jag är ansvarig för invigningen som är på lördagen i samband med ungdomsstafetten. Övriga funktioner som ingår i Ceremonigruppen är följande: Invigning - före första etappen Prisutdelning - varje kväll (att anskaffa priser ingår inte i denna funktion) Etappinvigningar - kort ceremoni varje morgon Elitceremonier - prisutdelning till huvud-elitklasserna på arenan Underhållning torget Det finns några av dessa delar som saknar ansvarig. Hör av er om ni är intresserade! Det kommer även behövas ett gäng som finns på plats under tävlingsveckan.

user Agneta Eriksson
2018-05-27 19:58:58

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Funktionär till O-ringen 2019

Nu är det dags att anmäla sig som funktionär till O-ringen 2019 i Kolmården!


Vi har flera medlemmar som tagit på sig övergripande uppdrag. Här kommer lite beskrivningar från några av dem. De beskriver lite vad de olika funktionerna innebär så att du kan få mer kunskap om dem. Du kan gå in och önska vilken funktion du vill arbeta i. Du väljer själv om du är intresserad av en särskild uppgift eller om du helst vill arbeta där det finns andra klubbmedlemmar. Prata gärna ihop dig med några goa klubbkamrater om du har svårt att välja. Gå in och anmäl dig på denna länk oringen.se/funktionär2019 


Sara Forsberg och Anna Håkansson är ansvariga för Orienteringsskolan.

Det är som en drop-in-nybörjarkurs som kommer finnas på arenan för alla fot-orienteringsetapper så den bemanning vi behöver är då tävlingarna är igång. Arbetsuppgifter är att svara på frågor, hålla små genomgångar av de delar våra besökare undrar över, hjälpa till att anmäla till öppen bana, etc.


Kennet Lindqvist är ansvarig för etappstart.

Funktionärerna kommer vara på O-Ringenstaden eller ute på tävlingsarenorna under alla dagar. Arbetet går ut på att bemöta alla som vill springa någon enstaka dag eller välja bana efter dagsformen på ett så smidigt och positivt sätt. Kommer även att finnas (MtbO) (PreO) under denna funktion.

Till hjälp kommer man blanda annat att använda tävlingsprogrammet Ola och alla kommer att få utbildning för de olika moment som kommer att krävas. (Ola kunskaper är en merit men inget krav)


Linus Persson och Magnus Hedegård är med i servicegruppen.

Servicegruppens område handlar om att se till att varje funktion har det som den behöver tex el, vatten, tavlor, broar. Vi är i stort sett överallt i hela tävlingen och petar både på arenor och själva O-ringenstaden.


Ebba Hedegård är ekonomiansvarig

Under själva tävlingsveckan behöver man se till att det finns växel mm i alla kassor, kiosker. Under slutet av varje tävlingsdag skall man avrapportera den ekonomiska transaktionerna. Alla som står i kioskerna kommer att bli utbildade innan de börjar uppdraget. Alla kassaapparater skall programmeras och bli rätt inställda inför tävlingen.  Nu i förberedelsearbetet behövs det personer som kan excel och hjälpa till och programmera kassaapparater. 


Har du några frågor eller behöver hjälp. Tveka inte att ta kontakt med någon av oss.


Med vänlig hälsning, Eva-Karin Jönsson och Jenny Östlund

Publicerad den 2018-07-05 21:37:24. Skapad av Jenny Östlund.
Senast uppdaterad av Peter Berggren den 2018-07-05 21:37:24.