O-Ringen Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Filer att ladda ner

Fil Brickdokument

Kommentarer

Det finns 3 kommentarer.
Just nu visas kommentar 1 - 3.

KVARSTÅR! Om det inte passar någon att ta sig an hela uppgiften, så räknar jag med att vi som vill träna också kan dela på jobbet att fixa det som krävs för stugsservicen 24/2. Vem gör vad?

user Robert Håkansson
2019-01-19 10:57:45

Eftersom det inte går att skriva kommentar utan inlogg får ni anmäla direkt till mig

user Robert Håkansson
2019-01-19 10:51:39

Hjälp till den 24/2! De som är hemma vid slutet på sportlovet och kan träna söndag 24 februari behöver hjälpa till med fika och städning. De flesta verkar bortresta, men med delade insatser kan även denna söndag fungera. Du som kan träna på annan tid kan fixa fika och du som tränar kan fixa städning efteråt. Efterom det är brist på folk, så gäller detta även dig som redan gör insatser på andra söndagar, men bäst är givetvis om vi hittar några som inte har andra söndagsuppdrag eller kan byta söndag. ANMÄL VAD DU KAN GÖRA!

user Robert Håkansson
2019-01-19 10:50:54

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

OKK Vinterträning Strömsfors

2019-01-20 10:00, Strömsforsstugan

Vi kör långdistans på karta med utsatta kontroller och samlar brickor. En träning som lockar gammal som ung, elit och motionär varje söndag.


Efter träningspasset, duschen och bastun är det alltid fika.

Det är samling kl. 10.00 för inritning/gruppering och gemensam start kl. 10.15.

Dina brickor skall vara inne senast kl. 13.00 för sammanräkning. Varje söndag finns det fem banalternativ mellan ca 4-15 km, vilket innebär 5-11 brickor beroende på vilket alternativ du springer. 
Ungdomsbanan endast för ungdomar upp till 12 år. I poängtävlingen räknas den typ av bricka som man har flest antal av.

Vi rekommenderar att du har med dig ett eget vätskebälte på träningspasset.
Det är förbjudet att springa på sjöisar.

I år kommer de flitiga som når upp till sin ålderskategoris antal brickor att få åtnjuta av ett sedvanligt pris som inte är bestämt ännu.

Ansvarig: Fika Malm (Johan/Astrid Marie)

Samlingsplats

Klicka här för att öppna en större karta