O-Ringen Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Ungdomsträning & nybörjarkurs. World orienteering day.

2019-05-20 18:00, Fläskberget

Ungdomsträning & nybörjarkurs.

Vi firar World Orienteering Day !! 
15-21maj firar vi orienteringen över hela världen genom att ordna olika orienteringsarrangemang. Förra året deltog 349 052 orienterare i olika arrangemang. Alltifrån vanliga klubbträningar i Sverige till skolgårdsorienteringar i Kina!Syftet är förstås att visa upp orientering som sport i många olika länder, men framför allt att deltagarna ska ha roligt.
Målsättningen i år är ännu fler deltagare. Hittills är det anmält 188 olika arrangemang i 36 olika länder.
I OK Kolmården firar vi genom vår vanliga klubbträning. Även deltagare, som inte är klubbmedlemmar är välkomna. Så ta gärna med en kompis. Och äldre klubbmedlemmar, som vanligen inte deltar på klubbträningen är också välkomna den här dagen.För att vi ska veta hur många extra kartor som går åt, så bör du gärna anmäla Dig nedan. Obs! Gäller inte de ungdomar, som annars är med på träningarna.
Alla som deltar får ett fint Diplom!

Ansvarig:

Samlingsplats

Klicka här för att öppna en större karta

Jag vill komma (0 anmälda)