Vinterns söndagsschema för stuguppgifter

Kolla, Planera, Byt och Svara NU !

Vi vill redan nu reda ut omöjliga datum och intressen av att byta uppgift. Här är (förslag) på schema med fördelning av på uppgifter för söndagarna under vintern 2019-2020.

När du har tagit emot meddelandet och accepterat att ta ansvar för datum och uppgift kvitterar du i kalendern. Gör det omgående och om du vill ändra något så gör det nu. Därefter har du ansvaret och dyker det upp hinder får du själv vara med om att fixa ersättare.


LILLSJÖSTUGAN
x Stugvärd med ansvar för fika och städning
(x) Städ/Städhjälp m.m.
De ansvariga delar själva upp insatserna som det passar dem bäst.

STRÖMSFORSSTUGAN
x Stugvärd med ansvar för fika och städning
(x) Tipsvärd och Städhjälp
De ansvariga delar själva upp insatserna som det passar dem bäst.

TIPSVÄRD STRÖMSFORS
Vid söndag med vinterträning i Strömsfors.
Tipsvärd innebär att fixa frågor, sätta ut och ta in frågor. Se till att stugan är bemannad från 10:00 för försäljning och inlämning av tipslappar samt redovisa försäljningen.

Vid söndag med vinterträning i Lillsjön.
Tipsvärd innebär att fixa frågor, sätta ut och ta in frågor. Stugan obemannad.

Robban har ansvar för insamling av tipslappar, men kan efter överenskommelse vara intresserad av att få hjälp med det av tipsvärd.
Robban fixar efterarbete med tipsresultat.


ÄNDRING AV DATUM ELLER UPPGIFT
Byt med andra själva eller via kontakt med Robban. Meddela byten till Robban. Om man tycker att tipsfrågor är jobbigt kan man be om hjälp av någon annan eller Robban.

Vi räknar med att alla på något sätt är villiga att bidra med en insats. Om några som inte alls deltar i vinterträningarna känner det som en alltför tung uppgift så har vi förståelse för detta.

MISSAD VINTERTRÄNING
Om man missar att kunna vara med på träningen på grund av sin söndagsuppgift kontaktar man träningsansvarig och får möjlighet att utföra träningen vid annan tidpunkt, t.ex. på lördagen.

Träningsansvariga
Lillsjön Peter Berggren pberggren@telia.com 073-0898250
Strömsfors Klas Johansson klajo480@gmail.com 076-1499011
Strömsfors Mikael Westerberg  35westerberg@telia.com  070-6031936


TIPSPROMENAD NÄSTA ÅR 2020-2021
Tipspromenaderna har under flera år inte nått upp till de deltagarantal som vi har hoppats på. Nu planerar vi en nysatsning som kanske kan ge fler deltagare, men som framför allt medför en betydligt mindre arbetsuppgift. Tipsvärdens uppgift kommer endast att bli att bli att göra frågor och sätta ut dem. Dessa uppgifter kan dessutom delas, så att en gör frågor och någon annan sätter ut. Tidsperioden kommer att ändras eftersom vår tilltänkta samarbetspartner har stängt under januari och februari. Mer information om detta kommer framöver.


HÄLSNINGAR
Robert Håkansson robert.kolmarden@telia.com 070-6240158

Postades 2019-11-09 14:32:27 av Robert Håkansson i kategorin Nyheter

Bifogade dokument


Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar