Tipspromenad

Hej alla tipspromenerare!

Hoppas att ni har hittat hit till tipspromenadsidan.  OK Kolmården har fått en ny hemsida och det är inte alltid så lätt när saker förändras.   

22/3 var den sista tipspromenaden för denna säsong. 
TACK för denna säsong. Välkommen åter!

I höst planeras tipspromenadstart i september och då förmodligen vid Oscarshäll istället för Strömsforsstugan. Mer information kommer här på tipspromenadsidan.

Hälsningar
Robert Håkansson
robert.kolmarden@telia.com
0706-240158 


Varje söndag från oktober till mars anordnar OK Kolmården Tipspromenad vid klubbstugan i Strömsfors. Utöver en trevlig promenad med lagom kluriga frågor finns det vissa söndagar möjlighet till kaffe och fika i vår klubbstuga när stugan är öppen.

Vid barmark är promenadvägen drygt två kilometer i skogen på elljusspåret (utan extraslingor). På vintern när elljusspåret används eller prepareras för skidåkning går tipsrundan en lika lång sträcka på småvägarna i Strömsfors samhälle. Det är normalt inga problem med att ha med sig barnvagn på tipspromenadrundan.

Det bästa tipspromenadresultatet får pris och dessutom lottas pris ut bland deltagarna. Dessutom finns möjlighet till bingovinster om bingonumren vid tipsfrågorna är de rätta. 

Vissa söndagar kan det vara lite rörigt omkring klockan 10:00 

När det är OK Kolmårdens söndagsträning varannan söndag från slutet av november till mitten av mars kan det bli lite rörigt på parkering och i stugan vid 10:00 innan alla som tränar har hunnit ut i skogen.

Låt er inte skrämmas av detta. Kom in i stugan och hämta era tipslappar och bingokuponger som vanligt. Efter 15-20 minuter inträder åter lugnet! 

Kontaktperson för tipspromenaderna:
Robert Håkansson tel 011-391215 eller 0706-240158 robert.kolmarden@telia.com

Aktuellt

Nu finns vinnare och rätta svar för 22/3!
Grattis alla tippare för genomförd promenad och för att ni hittat till resultatet här på OK Kolmårdens hemsida. Hoppas  att ni får en fin vår utan alltför hårda Coronaupplevelser. 

Mobiltipset

SVARSFORMULÄR  FÖR MOBIL

Klicka på datum för att komma till svarsformuläret!

Svarsformulär 22 mars

Svara före 13:00 (samma som sista inlämningstid för tipslapp)