Medlemskap

Medledmsavgifter för 2022 fastställs på årsmötet 2 mars. 

Efter det kommer information om hur du betalar årets medlemsavgift publiceras på hemsidan samt mejlas ut till de som varit medlemmar under de senaste åren. 


Nyhet ang. betala medlemsavgiften 2021 hittar du här


Observera att ALLA medlemmar (även du som varit medlem tidigare år) behöver registrera sig under "Bli medlem" på  hemsidan  för att betala medlemsavgiften samt få inlogg till hemsidan.


Medlemsavgifter 2021

Medlemsavgift: 200 kr/vuxen och 100 kr/ungdom t.o.m. 20 år

När du endast betalar medlemsavgift stöder Du vår förening och dess verksamhet, har rösträtt på årsmötet och kan delta i olika sociala aktiviteter.

Medlemsavgift räcker också om Du inte deltar i klubbträningar och andra klubbaktiviteter, och enbart deltar i tävlingar där OK Kolmården inte betalar tävlingsavgiften enligt nedan.

Medlems- och träningsavgift: 600 kr

Som träningsaktiv medlem kan Du delta i klubbträningar och andra klubbaktiviteter. Om du vill delta vid någon tävling fungerar det bra men du kommer då att faktureras hela anmälningsavgiften. Önskar du att uppgrada ditt medlemskap till Tävlingsmedlemsskap kontaktar du medlemsansvarig.

Medlems-, tränings- och tävlingsavgift:

1.000 kr/vuxen och 400 kr/ungdom t.o.m. 20 år

Som fullt aktiv medlem kan Du delta i klubbträningar och andra klubbaktiviteter, dessutom kan Du tävla för klubben i orienteringslöpning, skidorientering, mountainbikeorientering, längdskidor och terränglöpning.

Klubben betalar startavgiften för individuella orienteringstävlingar (tävlingsklass eller Öppen motionsklass) och för kavlar. Detta gäller både orienteringslöpning, skidorientering och mountainbikeorientering. Startavgiften för O-Ringen, utlandstävlingar och träningstävlingar (såsom NOK och liknande) betalas emellertid inte av klubben.

Klubben betalar startavgiften för nationella mästerskapstävlingar i längdskidor och terränglöpning. För övriga tävlingar i dessa grenar betalar Du startavgiften själv. Vid ej start faktureras du den kostnaden, även förhöjda avgifter står du som medlem för själv.

För att bli medlem går du till "Bli medlem" så kommer en faktura för medlemsavgiften skickas till dig, som du betalar på vanligt sätt. Detta alla, oavsett tidigare medlemskap, för att betala medlemsavgiften.

Bli medlem

Vid frågor kring medlemskap, kontakta då vår medlemsansvarige

Anna Håkansson
annalillyemilia@gmail.com
Tel: 073-038 62 75

Förenignen har totalt: 324st medlemmar.

Av våra medlemmar är 90st (28%) ungdomar och 236st (73%) vuxna.

Inloggningsuppgifter

För att bli medlem så gå vidare här till "Bli medlem" och registera dig, detta gäller både dig som är helt ny medlem och dig som är medlem sedan tidigare. Då får du en faktura för medlemsavgifterna. Är u ny medlem får du också konto till hemsidan.