Naturpasset

Naturpasset 2021


OK Kolmården arrangerar varje år Naturpasset runt om i skogarna i Kolmården. Naturpasset är en typ av motionsorientering som passar alla åldrar. Det är ett sätt att komma ut i vår fina svenska natur. Du får naturupplevelser, frisk luft och motion. Genom att lära Dig hantera karta och kompass kan Du ta Dig vart Du vill i skogen – och hem igen. Det är ingen tävling. Du besöker så många kontroller som Du vill – och är ute precis så länge som Du vill varje gång. Kontrollerna sitter ute från 1 maj till 3 oktober.

Försäljningsstart 30 april.

210509: Det blev ett glädjande stort intresse för våra naturpass redan i starten. Så Naturpassen tog slut på flera av våra försäljningsställen. Men nu har vi levererat fler, så nu finns de att köpa på alla ställena igen.

År 2021 har vi   flera olika Naturpass

Arkösund. Spännande skärgårdsnatur. Säljs på Arkösunds livs.

Lillsjön. Nyritad karta till O-ringen 2019. Säljs på COOP Åby.

Lilla Älgsjön. Typisk Kolmårdsterräng. Säljs på ICA Delfinen, Krokek och COOP Krokek.

Fotopass Marmorbruket. I det fina naturreservatet Marmorbruket. Enklare kontrollpunkter i nära anslutning till vandringsleden Marmorstigen. Istället för kontrollskärmar gällde det att kombinera ihop en bild med rätt kontrollpunkt. Säljs på ICA Delfinen, Krokek och COOP Krokek.

Fotopass Arkösund. I anslutning till det idylliska skärgårdssamhället Arkösund.  Enklare kontrollpunkter i nära anslutning strandpromenaden. Istället för kontrollskärmar gällde det att kombinera ihop en bild med rätt kontrollpunkt. Säljs på Arkösunds livs.

Samtliga Naturpass och Fotopass säljs också på Haga cykel.

Mer information om Naturpasset  finns  Här på Svenska Orienteringsförbundets  hemsida för naturpass.


Information:
Maria Nordwall
Maria.nordwall@gmail.com
tel 073 097 69 25