O-Ringen Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Kolmårdsdubbeln funktionärer

2019-04-06 00:00, Lilla Älgsjön

Helgen 6-7 april 2019 arrangerar vi vår orienteringstävling Kolmårdsdubbeln med arena vid Lilla Älgsjöns badplats. På lördagen är det individuell medeldistans och på söndagen stafett. Tack vare att så många ställer upp och gör ett fantastiskt jobb med våra tävlingar har vi kunnat erbjuda väldigt fina och uppskattade arrangemang, och det hoppas vi såklart kunna göra även iår! Ungdomar upp t.o.m. 14 år får delta i tävlingarna, övriga medlemmar hoppas vi kan hjälpa till på något sätt. Det finns även uppgifter att göra tiden innan tävlingarna. 


Många blir tillfrågade om att hjälpa till av någon av våra huvudfunktionärer. Men om du finns tillgänglig och inte har blivit tillfrågad ännu, eller om du finns tillgänglig någon tid (innan eller under helgen) utöver den uppgift du har så får du gärna anmäla dig här så hjälper vi eller någon av huvudfunktionärerna till med att tilldela en uppgift. Skriv i kommentaren när du kan hjälpa till och/eller om du har några önskemål. 

Tävlingsledarna
Gunnar Melin och Anna Håkansson


Ansvarig: Anna Håkansson

Jag har ännu ingen uppgift och kan hjälpa till! (3 anmälda)
Heinz-Josef Wöbel OK Kolmården
Roger Karlsson OKKkan hjälpa till på lördagen
Simon Lundin Kan hjälpa till lördag