Artiklar

Det finns inga artiklar att visa

Kategorier

Senaste kommentarer

Swedish League - En fin premiär i Valdemarsvik
Nu finns artikeln i läsbart skick utan hoppande text. Bilderna har gjorts om på en omständig väg. Hoppas att vi kan hitta ett enkelt sätt, så att vi kan minska risken för fladdrande texter.
2023-04-18 09:47:13 Robert Håkansson
Swedish League - En fin premiär i Valdemarsvik
Det stör när man lägger in bilder med olika bildstorlek. Följden blir att texten som man ska läsa hoppar. Jag har därför ibland låtit bli att ta med bilder som kanske hade varit intressanta att visa. Jag har försökt att mixtra för att slippa problemet, men har inte lyckats hitta något enkelt och bra sätt. Om någon är duktig på det här, så får denne gärna höra av sig till mig . Då kan jag göra mina uppladdningar bättre och kanske även få till en enkel manual till alla som ska ladda upp bilder, så att det blir mindre hoppigt att läsa texterna.
2023-04-17 20:02:10 Robert Håkansson
Handlingar extrainsatt årsmöter renovering Lillsjöstugan
Kom inte in på länken ,
2023-04-12 19:04:48 Bengt Schwartz
Handlingar extrainsatt årsmöter renovering Lillsjöstugan
Pers kommentar är i högsta grad befogad. Det gubbgäng (missinassen) som vi båda tillhör träffas regelbundet i de olika klubbars klubbstugor (SOK Söderköping, FSOK Torstorp, Tjalvegården, NAIS Bergkulla) och kan konstatera att OKK’s klubbstugor (Lillsjön, Strömsfors) båda har märkbart sämre ljudmiljö än de övriga. Dessa pratglada gubbar i en ålder där hörseln ofta börjar bli sämre är en bra referensgrupp.
2023-04-12 09:49:43 Robert Håkansson
Handlingar extrainsatt årsmöter renovering Lillsjöstugan
Akustiken i samlingssalen borde förbättras genom att komplettera taket med bullerabsorbenter.
2023-04-10 10:53:55 Per Wiren