Nya hemsidan lanseras

Nya hemsidan har nu lanserats.

Nu lanserar vi äntligen den efterlägtade hemsidan! 10 år frächare, bättre navigering och anpassad för dagens använding i mobilen. Det mesta känns igen sen tidigare med nyheter, kalenderfunktion och dokument. Lite nya menyrubriker som ska vara lite mer logiska än tidigare. 

Ni som tidigare haft konto och loggat in på gamla sidan kommer nu inte kunna göra det på nya hemsidan med ert gama inlogg. Istället kommer nya konton att skapas i samband med att ni går in och registerar ert medlemsskap för iår, vilket är nytt för iår att ni gör det digitalt och får en faktura för att betala medlemsskapet.

För att hålla ett enhetligt och städat utseende på hemsidan framåt så har vi satt upp riktlinjer för er som skriver nyheter och lägger in aktiviteter i kalendern. Alla nyheter ska ha minst en bild, och vi skriver inte hela meningar med versaler. Detta gäller även kalenderrubrikerna, inga versaler där heller, stor bokstav i början på meningen räcker gott. När det gäller nyheter och artiklar så håller vi oss till den standard som finns på hemsidan och inte använder massa olika fonter och färger på texterna. Håller vi oss till detta kommer sidan bli trevligare att besöka för alla.

Ni som är ansvariga för aktiviteter får gärna gå in och kolla era aktiviteter så de ser rätt ut. När vi flyttade över sidan kunde inte kartposition komma med, så ni får gärna gå in och uppdatera er aktivitet och pricka ut på kartan så att det blir rätt.

För er som vill besöka den gamla hemsidan, så finns den kvar att besöka på old.okkolmarden.com

Postades 2020-03-14 22:21:53 av Mikael Håkansson i kategorin Nyheter
Uppdaterades senast 2020-03-15 11:08:28 av Mikael Håkansson

Kommentarer

Riktigt bra jobbat!
2020-04-02 18:56:23 Robert Håkansson
Bra jobbat!
2020-03-15 11:32:43 Johan Malm
Yeay! 11 mars 2017 gjordes första commit:en för den nya hemsidan till Git-repot och bara 3 år senare så är vi så pass klara att vi gått live =D
2020-03-15 10:21:57 Jimmy Dahl
Du saknar behörighet att kommentera artiklar