Bra sprunget av OKK-laget vid SM i sprintstafett

SM sprint i Örebro, 10-11/10

Sprintstafett
Istället för kval blev lagen inkvoterade till A- B- C-final efter ranking. Kolmårdenlaget var rankat precis utanför A-finalen. I B-finalen blev det en topplacering och det hade varit kul att se hur långt en sådan prestation hade räckt i en A-final. 

Sprintstafetten avgörs endast i en seniorklass, så OK Kolmården med tre juniorer och en ung senior kommer att få nya och bättre chanser att visa upp sig. OKK Kolmårdens lag som bestod av Linnea, Leo, Ville och Kerstin slutade på en fin 2:a plats i B-finalen.

Linnea låg 6:a efter startsträckan, efter andrasträcken med Leo var man 4:a och när Ville växlade över till Kerstin var laget 2:a, bara 5 sekunder efter täten. Sistasträckan blev spännande och Kerstin kunde hålla de bakomvarande lagen efter sig, men åt segrande OK Roxen fanns inget att göra.

Individuellt
Leo i H20 stod för den bästa OKK-placeringen. Leo inledde bra, tappade sedan lite flyt och slutade på en mycket fin 8:e plats. Våra D18-tjejer Linnea, Kerstin och Fanny gjorde alla bra insatser i kvalet som ledde till A-final. Arvid i H20 och Sverre i H18 fick springa B-final och i den gjorde. Arvid en bra runda och blev 6:a. Ville i H21 ville mer än ”hjärnsläppet” efter tjugo kontroller. Ville konstaterade att flera kontroller tagits i fel ordning och finaldagen var förstörd. 

OKK-deltagare 

Individuellt
Ville Johansson
Leo Johansson
Arvid Westerberg
Sverre Röjgård
Kerstin Ljungemyr
Linnea Lund
Fanny Östlund 

Sprintstafett
Linnea Lund
Leo Johansson
Ville Johansson
Kersin Ljungemyr 


Postades 2020-10-11 21:24:08 av Robert Håkansson i kategorin Reportage
Uppdaterades senast 2020-10-11 21:24:32 av Robert Håkansson

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar