Kolmården Night

Har du bara tänkt köra en vardagsträning i vinter? Då ska du komma på Kolmården Night på torsdagar!

Kolmården Night är en bred träning, för alla, precis som tekniktorsdagen under övrig tid på året. Det är en distansträning med pannlampa och det finns banalternativ mellan ca 4-10 km. Du bör dock behärska orange svårighet. Vi springer i smågrupper, ungefär efter vilken fart man vill köra (eller ensam om man vill det). För det mesta går banorna i obanad terräng (ibland mera på stig) och kan ha varierande upplägg så som; vanlig OL-bana, långsträckor, kontrollplock, kurvbild, korridor, micro-OL o.s.v.

Det kommer ofta men inte alltid vara utsatta reflexer. Är det inte utsatt så är kontrollpunkten istället ett tydligt terrängföremål. Gemensamt för alla träningar är dock att vi alltid har karta i handen.

I och med pandemin så kommer träningarna vara av karaktären kom-träna-åk hem. Detta gör att vi kommer att samlas utomhus och vara på olika platser varje vecka.

Huvudansvariga är Klas och Micke men Du får gärna hojta till om du är sugen på att lägga en torsdag eller hjälpa till med utsättning/intagning.

Föranmälan sker senast kvällen innan i kalendern.


I och med de skärpta restriktionerna får vi återkomma med när premiären blir, men vi hoppas på den 26/11.


Postades 2020-10-28 21:40:58 av Klas Johansson i kategorin Nyheter
Uppdaterades senast 2020-10-31 22:35:04 av Mikael Westerberg

Kommentarer

Strålande! Verkar passa också en gubbe som jag om man nu kan slita blicken från den imponerande startbilden. Spännande att se om det finns några fler i min fartgrupp. Vi ses!
2020-10-29 08:30:29 Robert Håkansson
Härligt, bra initiativ.
2020-10-29 07:24:12 Henrik Ljungemyr
Du saknar behörighet att kommentera artiklar