Uppdaterad - Skärpta riktlinjer i Östergötland - inställda aktiviteter

Igår torsdag beslutades om skärpta riktlinjer till och med 19 november i Östergötlands, Stockholms och Västra Götalands län med anledning av coronvirusets framfart, se folkhälsomyndigheten.

Med anledning av detta ställs OK Kolmårdens inomhusaktiviteter in med start idag och tills annat meddelas. Innebandy (fredagar)  och styrketräning (måndagar) kommer alltså inte genomföras för tillfället. 

Vidare kommer andra inomhusaktiviteter, såsom möten, träffar m.m., också beröras på samma sätt, ansvarig för respektive aktivitet ansvarar för att antingen ställa in/skjuta upp aktiviteten eller anpassa den, ex förflytta den till digitalt forum.

Vad gäller träningar som bedrivs utomhus uppfattar vi det som att de också omfattas av restriktionerna, här kommer vi avvakta dagen och eventuellt även lördag för att se om vi kan få vägledning från myndigheter och/eller förbund innan vi tar beslut. Håll utkik på sidan och i kalendern, ändringar kan ske med kort varsel!

2020-10-31: Efter vidare efterforskning väljer vi att ställa in alla aktiviteter förutom ungdomsträning utomhus tills vidare.

Ungdomsträning är undantaget riktlinjerna (födda 2005 och senare) och vi kommer tillsvidare fortsätta med måndagslöpningen för ungdomar. Normalt är alla föräldrar till barnen och ungdomarna välkomna, nu tänker vi att vuxna i form av ledare och vuxna till barn som behöver stöttning under träningen får vara med.


Hälsningar 
Styrelsen genom Erik Engvall

Postades 2020-10-30 09:12:11 av Erik Engvall i kategorin Nyheter
Uppdaterades senast 2020-10-31 20:31:26 av Erik Engvall

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar