Träffpunkt Strava

Tidigare har vi mötts hela klubben vid träningar och vinterträningsfika. Förutom själva träningen var det en skön känsla att få ingå i den stora OKK-familjen. 

Nu är det andra tider och vi ser inte mycket av varandra. Många har egna kontakter och kontaktgrupper, men det vore kul att få en glimt också av andra klubbmedlemmar.

Registrera i Strava att du är med i OK Kolmården! 
Många är med på Strava och har förmodligen redan hittat varandra där, men få har registrerat att de tillhör OK Kolmården. Det vore trevligt om flera kommer med i klubblistan. 

  • Ladda gärna upp bilder från din träning.
  • Här finns också möjligheten att klara av de kommentarer som tidigare ältades vid fikabordet.

Vi ses på Strava!


Notering : De flesta vet nog vad Strava är, åtminstone de med GPS-klockor. Strava är en internettjänst dit man kopplar sina GPS-rutter. Fråga via artikeln här om det behövs mer upplysningar eller hjälp. 


Postades 2020-11-26 17:32:44 av Robert Håkansson i kategorin Nyheter
Uppdaterades senast 2020-11-26 17:38:06 av Robert Håkansson

Kommentarer

Responsen har varit obefintlig, så det händer inte mer kring någon Facebookgrupp om OKK-minnen och digitala träningskontakter just nu.
2020-12-11 12:17:28 Robert Håkansson
"OKK-FOLKETS MINNEN OCH VARDAG". När jag vaknade i morse med halsont och huvudvärk blev jag påmind om det nog är en del i medlemsskaran som inte kan komma ut och träna. För en del blir det en tillfällig paus och för andra ett långvarigt avbrott. Kanske behövs det något mer forum än Strava-gemenskapen? En Facebook-grupp vore kanske en trevlig kontaktyta med lite tränings- och sjukrapporter. För att friska upp innehållet kompletterar vi med att tillföra våra OKK-minnen. OK Kolmården har nu fullbordat 10 år som gemensam klubb. Det bör finnas minnen värda att dela från den tiden, men förhoppningsvis även äldre nostalgi. Låter det som en bra idé?
2020-11-27 12:03:02 Robert Håkansson
Du saknar behörighet att kommentera artiklar