Skinkrace 12- 13 december

Förstapris julskinka

Självklart blir det ett Skinkrace även i år- även om det blir lite annorlunda på grund av Coronapandemin.

Upplägget är som vanligt. Välj bana och gissa din löptid innan du startar. Den vars löptid som är närmast den gissade tiden vinner. Den här gången gäller det inte att vara snabbast utan att ha bäst självkännedom om sin kapacitet! Den som vinner får ett presentkort på en julskinka- och äran att vara med att arrangera nästa års Skinkrace. Medhjälpare blir den som gissade sin tid sämst. Digital prisutdelning söndag eftermiddag på Hemsidan.

För att göra det helt Coronasäkert, blir det fri start-tid mellan kl.10.00 – 14.00 både under lördagen den 12 december och söndagen den 13 december. Då finns det goda möjligheter att alla kan hålla avstånd för att förhindra smittspridning. Se till att ha fysisk distans minst 2 meter till övriga deltagare både vid starten, på banan och efter målgång. Och självklart stannar du hemma om du har sjukdomssymtom, även lindriga, och ytterligare två dagar efter tillfrisknandet. Tänk också på att eventuell samåkning bara bör ske med familjemedlemmar eller personer, som Du umgås nära med även i vanliga fall.

Anmälan senast torsdagen den 10 december i Kalendern under den dag, som du vill springa, så att vi kan skriva ut rätt antal kartor. Begränsad möjlighet till efteranmälan på plats.

Alla välkomna!

Breddkommittén / Maria och Eva-Karin

Postades 2020-12-05 10:55:24 av Maria Nordwall i kategorin Arrangemang
Uppdaterades senast 2020-12-05 10:59:12 av Maria Nordwall

Kommentarer

richard wiklander anmäler sig. 7500
2020-12-10 23:34:43 richard wiklander
Du saknar behörighet att kommentera artiklar