Kolmårdsdubbeln 2021

Vi hoppas och tror att vi ska kunna arrangera Kolmårdsdubbeln 2021. Även om det inte blir på traditionellt sätt och givetvis med hänsynstagande till smittspridningen av Covid 19 samt lagar och rekommendationer från myndigheter.

Med nuvarande ordningslag och polisens tolkning av offentlig sammankomst med max 8 deltagare samtidigt inom ett tävlingsområde är det omöjligt att arrangera en orienteringstävling. Men förhoppningsvis öppnar den nya pandemilagen nya möjligheter för åtminstone mindre tävlingar i utomhusidrotter, där risken för smittspridning måste anses vara mycket liten. Vi hoppas att kunna arrangera en medeldistanstävling med sedvanliga tävlingsklasser, men där kanske startdjupet måste öka och eventuellt med begränsat antal deltagare. Antalet sträckor på Kolmårdskaveln måste kanske begränsas till tre i samtliga klasser och även här kan det behövas större startdjup och andra anpassningar. 

Vi avvaktar därför utvecklingen, men planerar att publicera Inbjudan i Eventor senast den 1 mars. Anmälan kommer att öppnas den 22 mars med sista ordinarie anmälningstid den 28 mars.

Vi kommer också att erbjuda Träningspaket i vår fina Kolmårdsterräng från mitten av mars( exakt tidpunkt beroende på snöläget). 

Välkomna till Kolmårdsdubbeln 2021!

Postades 2021-01-05 22:31:05 av Maria Nordwall i kategorin Arrangemang
Uppdaterades senast 2021-01-05 22:37:25 av Maria Nordwall

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar