Vinterträning vecka 6

Coronaanpassad vinterträning

Årets söndagsträning blir en variant där man ges möjlighet att själv välja träningstillfälle, dock finns det möjlighet till samlöpning på söndagar, se kalendern.

Den som är dagledig och vill springa uppmanas i första hand att göra det under måndag-fredag eftersom det minskar trycket på helgen, då vi vill att man helt väljer bort lördagar till förmån för ev. jakt i skogen.

Det kommer att läggas upp en "veckans bana" varje söndag eftermiddag/kväll på hemsidan, för kommande veckas träning.

Pdf-kartor finns upplagda för egen utskrift.

Om du inte har möjlighet att själv skriva ut din karta, ska du göra en beställning på hemsidan i kalendern på söndagen innan aktuell vecka.

Fr.o.m. måndag kväll kommer beställda kartor att kunna hämtas i en låda stående på Berggrens garagenedfart (Rullstensvägen 12) för Åby-träningar och i en låda bakom virkespresseningen i den vänstra delen av förrådsbyggnaden, för Krokeks-träningar. Observera att det bara är kartorna i lådan, plastficka får du fixa själv.

Parkeringsplats och start kommer i år att variera. Se kalendern "Beställning av utskrift" för aktuell plats.

En kort sammanfattning:

* en ny "veckans bana" kommer upp på hemsidan varje söndag eftermiddag.
* skriv ut själv eller gör en beställning senast söndag kl.24.00 för kommande vecka.
* hämta upp ev. kartbeställning tidigast måndag kl.22.00.
* om du vill skriva ut själv i någon av klubbstugorna observera att endast aktuell vecka kommer att finnas upplagd på datorn i den stuga som träningen hör till.

( Åby-träningen = Lillsjöstugans dator och Krokeks-träningen = Strömsforsstugans dator. Kartfilen återfinns på datorns skrivbords övre högra hörn. )

Kontrollpunkterna är markerade med reflexsnitsel, vilket gör att man även kan springa med pannlampa på kvällstid om man vill det.

Tänk på att hjälpa till att hålla avstånd. Är det flera personer på plats vid banans start när du själv tänker springa, avvakta på distans och ge dom ett ordentligt försprång. Undvik även klunglöpning under banan. Målet är att undvika samlingar före, under och efter ditt träningstillfälle.

Vi skulle tycka det vore kul att veta hur många som utnyttjar veckans bana, så skriv gärna en kommentar på denna sida när du varit ute i skogen!

Postades 2021-02-07 18:02:11 av Klas Johansson i kategorin Arrangemang
Uppdaterades senast 2021-02-10 13:48:05 av Klas Johansson

Bifogade dokument


Kommentarer

Maggan och jag snöpulsade fram via K 3, 4, 5, 6, 7, 8, och 9 och tillbaka via Gäddgölskärrsvägen.
Helt ospårat men nu finns det spår för er som vill testa. Fin bana igen av Klas, Tack!
2021-02-11 20:17:45 Evert Elgefjord
Du saknar behörighet att kommentera artiklar