Årsmötesrapport

Klubbens årsmöte är nu avhandlat, och detta år på digitalt vis. 34 stycken medlemmar slöt i onsdags upp i det digitala mötet för att utöva sin rösträtt och bidra till givande diskussioner.

Ordförande Magnus Hedegård valdes om på 1 år, Mikael Håkansson fyllnadsvaldes som kassör på 1 år, ledamöterna Erik Engvall och Jenny Östlund valdes om på 2 år, och två nya ledamöter, Sofia Westerberg och Stefan Sehler, valdes på 2 år. Ebba Hedegård klev av som kassör, men kvarstår som ledamot i 1 år. Ledamöterna Kennet Lindqvist och Linus Persson lämnar härmed styrelsen och tackades av med digitala blommor för sitt engagemang och arbete.

Till Årets Kolmårdare för 2020 valdes Johan Malm med följande motivering: "Johan har som tävlingsledare för Höstmilens 50-årsjubileum aldrig gett upp hoppet om loppets genomförande under detta pandemiår. Trots ständigt ändrade regler och rekommendationer hittade han hela tiden nya lösningar och möjligheter på uppkomna problem. Ett suveränt arbete som väl förtjänar utmärkelsen årets Kolmårdare 2020."

Årsmötet avhandlade en inkommen motion, vilken styrelsen hade valt att inte tillstyrka. Efter långa och livliga diskussioner valde årsmötet att inte bifalla motionens förslag.

Till sist fastställde årsmötet medlemsavgifterna för 2021 enligt följande:

Medlemskap: 200 kr/vuxen och 100 kr/ungdom

Medlemskap och träningsavgift: 600 kr

Medlemskap, tränings- och tävlingsavgift: 1.000 kr/vuxen och 400 kr/ungdom


Tack alla medlemmar som var med och bidrog till ett bra årsmöte!

//Styrelsen

Postades 2021-03-09 18:21:44 av Ebba Hedegård i kategorin Nyheter
Uppdaterades senast 2021-03-09 18:25:49 av Ebba Hedegård

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar