Kolmårdsdubbeln inställd

Tyvärr måste vi ställa in årets Kolmårdsdubbel. Vi hoppades in i det sista att restriktionerna skulle lätta, men det är fortsatt förbud mot offentliga tillställningar med mer än 8 deltagare till minst den 17 maj. Förhoppningsvis kan vi genomföra tävlingen nästa vår i samma terräng

Vi hoppas dock att situationen kommer att förbättras till hösten. Då arrangerar vi Höstmedeln den 30 oktober, dagen före vår terrängtävling Höstmilen, som firar 50-årsjubileum i år igen.

Provlöpningen av banor ställs förstås in, men vi planerar att medlemmar i OK Kolmården kan få testa Kolmårdsdubbelns banor . Medeldistansbanorna lördagen den 8 maj och stafettbanorna söndagen den 9 maj. Mer info och anmälan kommer snart på Hemsidan.

För de träningsugna finns nu  också träningspaket i utmanande Kolmårdsterräng vid Lillsjön, L Älgsjön och Betlehem. Det finns också Naturpass fr o m 1 maj i terrängen runt Lillsjön, L Älgsjön och i häftig skärgårdsnatur i Arkösund. I Arkösund finns också Fotopass liksom i natursköna Marmorbruket. 


Postades 2021-04-22 22:55:27 av Maria Nordwall i kategorin Arrangemang
Uppdaterades senast 2021-04-22 22:56:54 av Maria Nordwall

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar