Klubbresa Gotland 22-24 oktober

Äntligen är det möjligt att åka på klubbresa igen! Helgen 21- 24 oktober ordnar vi en klubbresa till "Helg utan Älg" på Gotland.

Vi reser med färja från Oskarshamn till Visby på kvällen den 22 oktober. Avresa från Oskarshamn kl 20.10. Närmare detaljer om samlingsplats och avresetid från Norrköping kommer senare. Hemresa från Visby den 24 oktober kl 16.20. I Visby bor vi i 2-bäddsrum i 8 personers- stugor.

Maten ordnar var och en själv eller tillsammans med sina stugkompisar. Deltagarlista och stugfördelning kommer på hemsidan efter den 10 oktober.

Kostnad: 400 kr för boende + matkostnad. Klubben står för resekostnad och tävlingsavgiften.

Anmälan: Senast den 10 oktober i kalendern under datum 22 oktober. Glöm inte att anmäla till tävlingarna i Eventor. Helst så snart som möjligt, kan kanske finnas risk att man inför anmälningsstopp.

Det har varit glädjande stort intresse för klubbresan, så vi har bokat ytterligare platser på färja och boende. Så nu har vi preliminärbokat 7 bilar/minibussar på färjan och 48 sängplatser. Om vi ser att det finns stort intresse för resan kan det kanske vara möjligt att boka ytterligare platser. Annars gäller först till kvarn. Om någon önskar åka till Gotland tidigare alternativt åka hem senare, så kan det nog gå att ordna till samma fördelaktiga "idrottspris" . Kontakta i så fall maria. nordwall@gmail.com alt 073-097 69 25. 

 Det behövs fortfarande restriktioner och anpassningar pga pandemin. För att minimera risk för smittspridning är det viktigt att den som har förkylningssymtom - även milda- stannar hemma. Gäller även den som är fullvaccinerad med två doser. För att ta ansvar för sig själv och andra  är det önskvärt att alla som har möjlighet att vaccinera sig är fullvaccinerade innan resan. Vi avstår i år också  från stor gemensam buss utan reser med minibussar och ser till att ha  mindre "bubblor" under resan och på boendet.


Postades 2021-09-05 23:22:25 av Maria Nordwall i kategorin Arrangemang
Uppdaterades senast 2021-09-14 12:15:36 av Maria Nordwall

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar