Tack alla funktionärer. Samt lite bakgrund till medaljproblemet.

Starten i Sörsjön

Då var årets Höstmil avklarad. Tack alla hårt arbetande funktionärer.

Vi har också fått jättemycket bra beröm från deltagarna.


Det större som dock inte fungerade var vår beräkning av medaljåtgången. Jag vill skriva lite om det då några kanske undrar eller får frågor.

Det är lång leveranstid på specialmedaljer, 4 veckor. Det innebär att vi när endast ca 100 har anmäls sig behöver ta beslut på hur många vi behöver beställa. Vi tänkte i åt att de 820  medaljer som vi hade kvar skulle räcka.

Dessutom hade man fått anmäla sitt intresse för medalj när man anmälde sig och endast hälften var intresserade. Det innebar att ca 300 medaljer skulle räcka.

Då tänkte vi att vi ville bli av med alla medaljer och spara på buffar till nästa år så vi beslutade att dela ut medaljer även till Lilla Höstmilen och Höstfemman.

Plötsligt började medaljerna sina och jag insåg min räknemiss att vi bara hade 320 medaljer kvar från förra året. (vi beställde 500st förra året, inte 1000 som jag trodde).  Så hade vi inte delat ut till LILLA och FEMMAN så hade det räckt.

Vi har därför behövt gå ut och  erbjuda medaljer till de som inte fick och som vill ha. Så här på måndag morgon har 32st anmält intresse.


Men  än en gång. STORT TACK för i år!


Postades 2021-11-01 11:56:46 av Johan Malm i kategorin Reportage

Kommentarer

Och då får jag säga STORT TACK till alla som hjälpte till att arrangera Höstmedeln! Två lyckade tävlingar samma helg. Och Letro tyckte att det var trevligt att komma på besök.
2021-11-01 19:33:22 Gunnar Melin
Givetvis tråkigt för löparna som blev utan medaljer, men tråkigt också för att dig Johan. Att behöva gräma sig över en medaljmiss när du har gjort allt annat så bra.
2021-11-01 12:50:17 Robert Håkansson
Du saknar behörighet att kommentera artiklar