Jukola - Sista Chansen!

Det finns fortfarande ett par tomma platser som måste avbokas om ingen anmäler sig innan 22 maj.
Ta chansen att följa med och få springa världens största stafett - om det inte finns plats i OK Kolmårdens lag så finns det mycket goda chanser att få springa i ett annat lag via löparbanken.

Kontakta Magnus Johansson eller Mikael Westerberg eller skriv i kommentarsfältet om du är intresserad.Detta gäller även om du gjort intresseanmälan tidigare.

Senast 8 maj är det dags för bindande anmälan. Här

Du som tidigare intresseanmält dig, gör en ny anmälan och skriv OK eller komplettera med önskemål enligt informationen nedan  i kommentarsfältet, så vet vi att du fortfarande vill med och de eventuella önskemål du har.  (Du får ta bort din tidigare anmälan eftersom det skapas en ny).

Du som inte  gjort intresseanmälan tidigare, men nu vill med, gör på samma sätt.

Om du mot förmodan ångrat dig – avanmäl.

Det är viktigt att vi håller detta datum eftersom anmälningstiden för tävlingen går ut den 10 maj då även eventuella avanmälningar av lag måste ha gjorts. Även resebokningen behöver konfirmeras för att inte vi ska behöva betala avbokningskostnader. Vill man göra senare ändringar får man själv stå för avbokningsavgiften som ökar ju närmre resan man är.

Jukola går i år strax utanför Åbo, närmare bestämt i Mynämäki (Virmo) den 18-19 juni.
OK Kolmården siktar på att ställa upp med flera lag med såväl elit som bredd.

Baserat på tidigare intresseanmälan har vi anmält två lag i Jukolakavlen och tre damlag i Venlakavlen. Det är i nuläget något fler intresserade än vad som ryms i dessa lag men än finns möjlighet att anmäla fler lag. Vi hoppas att även de som inte tidigare visat intresse anmäler sig.

Om man inte får plats i lagen kan man följa med som coach, supporter, reserv eller satsa på en plats i något annat lag via ”orienterarbanken”. Om man bara vill åka med under förutsättning att man tar en plats i Kolmårdens lag ange det under ”kommentar” i anmälan. Vi ska försöka meddela så snart vi kan hur det blir med lagen.

Vi åker med Lalleresan och färjan avgår 19.30 på fredagen och anländer Stockholm igen måndag 06.10. Hur resan till och från Stockholm ska ske är inte bestämt ännu. Klubben står för gemensam transport till och från Stockholm (bil, buss eller allmänna kommunikationsmedel), anmälningsavgifter och tältplatser vid arenan.

Kostnaden för färja, hytt och busstransfer till arenan är ca 935kr (elit och juniorlöpare 500kr) och till det kommer frukost på båten (2x135kr) för de som önskar. Vi har även bokat buffé på hemresan. Buffén kostar 354kr. Vill man inte ha någon av måltiderna skriv i kommentarsfältet t.ex. ”ej frukost hemresa”.
Åker man på egen hand ange också detta.

Hälsningar

Elit- och juniorkommittén och Breddkommittén

Information & inspiration:

https://jukola.com/2022/sv/hem/

https://lalle.nu/jukola.html


Postades 2022-04-29 22:02:33 av Magnus Johansson i kategorin Nyheter
Uppdaterades senast 2022-05-18 22:50:52 av Magnus Johansson

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar