Jaktstart i Strängnäs avslutade Swedish League 2022

 • Ville och August

  Ville och August

 • Sverre

  Sverre

 • Leo

  Leo

 • Starten

  Starten

 • Målet

  Målet

Söndag 23/10 avgjordes årets Swedish League i Strängnäs som ett jaktstartslopp med starttider baserade på de under året insamlade poängen. För OK Kolmårdens del var det Ville, Leo och Sverre som kom till start i finalen efter att en förkyld Yrsa hade fått kasta in handduken. Yrsa var nog annars den som hade haft den bästa möjligheten till en riktigt bra placering.

Ville gick ut som 28:a och kom i mål som 26:a. Han var inte helt nöjd med kroppens fartmöjligheter även om placeringen och avancemanget inte var något att skämmas för. Leo hade mer bråttom, var bland de tre snabbaste på fyra sträckor. Tyvärr hade Leo så bråttom att en kontroll blev överhoppad och därmed blev det inte någon placering i resultatlistan. Sverre funderade först på om han var på väg att fånga upp Yrsas förkylning, men när det inte bröt ut något blev det trots allt en start. Sverre startade som 16:e och gick i mål som 17:e och var glad över att kunna genomföra finalloppet så pass bra.

Under 2022 har Ville, Emil, Sverre, Lisa, Kerstin, Yrsa, Linnea, Annie och Alva tagit Swedish Leauge-poäng och Leo har trots uteblivna poäng i den hårda H21-klassen stått för flera bra insatser.

OKK-resultaten har varierat under året. De bästa resultaten noterades tidigare under säsongen. Efter en lite motigare höst blir det nu en vinter med laddning av batterierna inför nästa år.


OK Kolmårdens deltagare

#11 Swedish League Final
H21 Ville Johansson, 26:a
H21 Leo Johansson, utgått
H20 Sverre Röjgård, 17:e

#10 Swedish League deltävling 10
(avgjordes på lördagen innan finalen)
H21 Ville Johansson, 33:a
H21 Leo Johansson, 55:a
H20 Sverre Röjgård, 22:a


Postades 2022-10-23 20:52:33 av Robert Håkansson i kategorin Reportage
Uppdaterades senast 2022-10-23 23:36:18 av Robert Håkansson

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar