Vårsäsongen är här!

Den gångna helgens väderbakslag kanske inte var det sista men faktum är att tävlingssäsongen 2023 redan har startat. Bengt Schwartz var som det varit nu några år först ut när han deltog i Sverigepremiären nere i Åhus, första helgen i mars. Ett mindre OKK-gäng avverkade också Hallandspremiären i helgen som gick.


Så med andra ord är det dags för oss andra att leta fram prylarna om inte det är gjort och inte minst börja titta på utbudet av orienteringstävlingar (eventor). Vårsäsongen är kort, så det gäller att hänga med, om man ska med.


Nytt för i år är att det är en koppling mellan vårt medlemsregister och eventor, vilket innebär att du måste ha betalat medlemsavgiften innan du kan anmäla dig i systemet (kan ta något dygn).


Vårsäsongen består av flera stafetter och det är roligt om klubben har representation av många lag i många klasser, på olika nivåer. Du anmäler dig till stafetterna i kalendern som vanligt.


Vårens tävlingsansvariga är utsedda och inlagda i kalendern. Det är viktigt att vi har klubbflaggan med, så vi syns, hittar varandra och har vindskyddet om det behövs på tävlingarna.


//TTKPostades 2023-03-15 21:17:44 av Mikael Westerberg i kategorin Arrangemang
Uppdaterades senast 2023-03-20 10:49:29 av Marie Håkansson

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar