JUKOLA - dags för bindande anmälan!

Nu är det dags för dig som tidigare intresseanmält dig att bekräfta (binda) din anmälan till Jukola i Porvoo, Borgå 17-18 juni. Detta ska du göra även om du gjort intresseanmälan tidigare.

Det går också bra att anmäla sig för dig som tidigare inte har intresseanmält dig. 


Ta chansen att följa med och få springa världens största stafett - om det inte finns plats i OK Kolmårdens lag så finns det mycket goda chanser att få springa i ett annat lag via löparbanken eller vara coach.


Senast 9 maj är det dags för bindande anmälan.

För att anmäla dig/bekräfta gå hit.

Du som tänkt åka med på förlägret/precampen välj rätt datum under klass.

Komplettera anmälan med önskemål om kost i kommentarsfältet. Ska du du inte ha något, så skriv det.

Det är viktigt att vi håller detta datum eftersom anmälningstiden för tävlingen går ut den 10 maj. Även justeringar i bokningen måste göras då så vi inte behöver betala avbokningskostnader. Vill man göra senare ändringar får man själv stå för avbokningsavgiften som ökar ju närmre resan man är.

Jukola går i år 6 mil öster om Helsingfors, närmare bestämt i Ebbo, 8 km sydost om Borgå

.

OK Kolmården siktar på att ställa upp med flera lag med såväl elit som bredd. Baserat på tidigare intresseanmälan har vi anmält två lag i Jukolakavlen och två damlag i Venlakavlen. Det är i nuläget något fler intresserade än vad som ryms i dessa lag men än finns möjlighet att anmäla fler lag. Vi hoppas att även de som inte tidigare visat intresse anmäler sig.

Vi åker med Lalleresan och färjan avgår 16.45 på fredagen den 16 juni och anländer Stockholm igen måndag 10.00. Precampen åker onsdag den 14 juni kl 20.00 från Stockholm. Hur resan till och från Stockholm ska ske är inte bestämt ännu, men räkna med att avfärd sker kring lunch. Klubben står för gemensam transport till och från Stockholm (bil, buss eller allmänna kommunikationsmedel), anmälningsavgifter och tältplatser vid arenan.

Kostnaden för färja, hytt och busstransfer till arenan är ca 1160 kr (elit och juniorlöpare ca 600kr) och till det kommer frukost på båten som kostar 178 kr/resa (94 kr -18 år) för de som önskar. Vi har även bokat buffé som kostar 472 kr/resa (189 kr -18 år). 

Du måste ange i kommentarsfältet vilka måltider du vill ha.

Hälsningar 

Elit- och juniorkommittén


Postades 2023-05-01 19:37:51 av Mikael Westerberg i kategorin Nyheter
Uppdaterades senast 2023-05-01 19:40:25 av Mikael Westerberg

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar