Sverre Röjgård - Svensk mästare och landslagsman i MTBO

JEM i Portugal
I slutet av april var det EM för Mountainbikeorientering i Portugal. Sverre var en av tre svenska herrdeltagare i Junior-EM. Sverre med en seger från JEM 2022 i bagaget blev denna gång utan individuell medalj. Det blev istället en fin 4:e plats på långdistansen och 7:e plats på medeldistansen. Dessutom ingick Sverre i det svenska stafettlaget som blev 3:a efter att Sverre på sista sträckan fört upp laget till medaljplats.

SM i Finspång/Tjällmo.
Svenska cupens deltävlingar 7-8 maj hade även SM-status med Sverre Röjgård som svensk juniormästare (H17-20) på medeldistans. Dessutom fick OK Kolmården en svensk veteranmästare genom Malin Pilvinge (D45). I SM-klasser och ungdomsklasser deltog även Mats Röjgård, Henrik Pilvinge, Moa Pilvinge och Sixten Levinsson.

DM och Öppna klasser
Lördag 27/5 är det Distriktsmästerskap för Östergötland som arrangeras i Malmslätt av Linköpings OK. Där finns precis som på andra orienteringstävlingar öppna klasser (lång, kort, mellan) för den som vill prova på MTBO. Läs mer om arrangemanget i Eventor och framöver kommer även andra lokala arrangemang i Östgötaserien att dyka upp där.


Postades 2023-05-17 11:53:19 av Robert Håkansson i kategorin Reportage

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar