OKK arrangerar 10Mila 2025 - förberedelserna börjar nu och vi behöver dig!

OK Kolmården kommer tillsammans med OK Denseln och Finspångs SOK arrangera 10Mila 2025 på arena Grosvad i Finspång! För 20 år sedan, 2024, arrangerade vi framgångsrikt 10Mila vid Timmergata och nu är det alltså dags igen men i en annan konstellation och den här gången i Finspång.

Sofia Westerberg och Magnus Hedegård har under en lång tid företrätt OKK i förarbetet med att säkra arrangemanget och hitta samarbetsföreningar. För ett par veckar sedan träffades representanter för de tre arrangemangsföreningarna för att markera startskottet för arbetet som ska leda fram till ett av de största orienteringsäventyren vi har vi Sverige. Henrik Peterson, hemmahörande i OK Denseln, är utsedd till projektledare och kommer leda arrangemangsorganisationen.

Nu behöver vi tillsätta personer till olika platser i organisation och det finns många roller av olika karaktär. Börja fundera redan nu vad du skulle vilja hjälpa till med före och under 10Mila 2025, det är en rolig upplevelse och kan skapa många nya kontakter både i och utanför vår förening. Om du redan nu har idéer om vad du vill göra så kontakta Magnus eller Sofia.

Vi kommer bjuda in till särskilt informationsmöte om 10Mila under vintern/början på våren där du kan ställa frågor och diskutera vad du kan bidra med.

Postades 2024-01-22 23:15:02 av Erik Engvall i kategorin Arrangemang
Uppdaterades senast 2024-01-22 23:24:13 av Erik Engvall

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar