Bli en viktig del av OK Kolmården – Vi söker engagerade medlemmar till nyckelroller!

Är du intresserad av att göra en betydande skillnad i OK Kolmården? Nu har du chansen att engagera dig i några av våra mest centrala roller – kassör, sponsoransvarig och stugvärd. Vi välkomnar alla som har ett hjärta för orientering och en vilja att bidra till klubbens framgång.


Ekonomiassistent – Hjärtat i klubbens ekonomi:

Som ekonomiassistent kommer du att spela en avgörande roll i att hålla vår klubb ekonomiskt sund. Denna roll kräver inte bara en god förståelse för siffror och ekonomi, men ger dig också en djup insikt i klubbens verksamhet. Du kommer att ansvara för att hålla koll på budgeten, se till saker bokförs rätt, hantera fakturering, och se till att allt ekonomiskt flyter på smidigt. Det är en perfekt roll för dig som gillar ordning och reda.

Sponsoransvarig – Skapa och vårda relationer:

Som sponsoransvarig har du en nyckelposition i att bygga och upprätthålla relationer med nuvarande och potentiella sponsorer. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att säkra klubbens finansiella framtid och skapa möjligheter för våra medlemmar. Vi söker dig som är kommunikativ, har ett öga för möjligheter och brinner för att skapa vinnande partnerskap.

Stugvärd Strömsfors – Vår klubbstugas ansikte utåt:

I rollen som stugvärd kommer du att vara ansvarig för att hantera bokningar och se till att vår klubbstuga är en välkomnande plats för både medlemmar och besökare. Detta är en fin möjlighet att bidra till klubbens gemenskap och vara en del av det team som håller vår klubbstuga levande och inbjudande.

Varför engagera sig?

Att ta på sig en av dessa roller är inte bara ett sätt att bidra till klubbens framgång, det är också en fantastisk möjlighet att utvecklas personligt, knyta nya kontakter och ha roligt tillsammans med likasinnade. Vi är en klubb som värderar samarbete, engagemang och glädjen i att nå gemensamma mål.

Intresserad?

Är du den vi söker? Eller känner du någon som skulle passa perfekt? Kontakta oss på styrelsen@okkolmarden.com eller valfri person i styrelsen för mer information eller för att uttrycka ditt intresse. Vi ser fram emot att höra från dig!

Tillsammans kan vi göra OK Kolmården starkare och mer framgångsrik. Varmt välkommen att bli en del av vårt team!

Postades 2024-01-30 08:10:41 av Mikael Håkansson i kategorin Nyheter
Uppdaterades senast 2024-01-31 18:23:07 av Erik Engvall

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar