Klubbens sociala medier

Klubbens sociala medier har under en lång tid varit halvt sovande och vi känner nu att vi vill ta tag i detta. Planen är att detta ska beröra Facebook och Instagram. Med andra ord kommer hemsidan fortsätta som i nuläget. Huvudfokus med detta är att visa klubbens verksamhet utåt samtidigt som klubbens medlemmar får en bättre inblick i aktuella händelser.

Plan Facebook
Planen med klubbens Facebook-konto är att det ska vara en informationssida till allmänheten (t.ex. det som publicerades i vintras angående skidspåren).
Grupp
Det har även skapats en Facebook-grupp för klubbens medlemmar (OK Kolmården medlemmar) med visionen om att skapa mer sammanhållning och komma varandra närmare. Tanken är att detta bli ett ställe där vi kan kommunicera med varandra. Det har börjats bjudas in personer och vet ni någon som inte är med får ni gärna bjuda in.

Plan Instagram
Planen med klubbens Instagram är att fokusera på de stora tävlingarna och stafetterna, men även den vanliga verksamheten i viss mån.

Inför aktiviteter kommer Tora eller Märta vid behov ta kontakt med lämplig deltagare för att samla in bilder mm. Har man bilder eller info som man önskar komma upp på sociala medier kan man höra av sig till oss.

Skicka bilder på sms till nedan
Tora Westerberg - 076 02 61 075
Märta Engberg - 076 62 84 522


Postades 2024-03-01 10:55:20 av Märta Berggren i kategorin Nyheter

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar