Bli en del av äventyret – Vi söker nu administrativ support till vår kassör!

Är du organiserad och gillar siffror? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! OK Kolmården söker just nu en administrativ stödfunktion som kan hjälpa till i flödet och vara kassörens högra hand.

I denna roll kommer du att spela en viktig del i klubbens framgång genom att hantera inkommande fakturor och utlägg. Ditt uppdrag blir att se till att underlag attesteras korrekt och läggs in för betalning med tydliga interna kommentarer, vilket underlättar kassörens arbete med bokföringen. Oroa dig inte om du inte är en ekonomiexpert, det behöver du inte vara, även om kassören gärna delar med sig av sin kunskap och utbilda dig i ekonomi om du är intresserad.

Detta är en jättebra chans att lära dig mer om ekonomisk förvaltning, bidra centralt i klubbens verksamhet och vara en del av vårt trevliga gemenskap.

Har du frågor eller är du redan redo att hoppa på detta äventyr? Tveka inte att kontakta Mikael på ol.micke@gmail.com eller skicka din intresseanmälan direkt till styrelsen@okkolmarden.com.

Vi ser fram emot att välkomna dig varmt!

Postades 2024-03-03 21:00:13 av Mikael Håkansson i kategorin Nyheter
Uppdaterades senast 2024-03-03 21:12:14 av Mikael Håkansson

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar