Bra insats av ungt OKK-lag i lagsprinten

OKK-laget i lagsprint (Malin,Ville,Tom,Lisa)

SM-lagsprint avgörs endast som en seniortävling för DH21-lag med två dam- och två herrlöpare. I OK Kolmårdens lag ingick de tre juniorer som deltog i den individuella tävlingen samt Malin Lejon-Lind. Malin som har tävlat sparsamt visade att det gick bra att hänga med på startsträckan där andra lag hade svårigheter. Från en tolfteplats avancerade Ville tre placeringar på andrasträckan. ”Jätteroliga banor, bra gaffling och intensiv orientering” var Villes betyg på dagens tävling. 

I fighten om tätplaceringarna hade många lag på de avslutande sträckorna löpare med meriter från VM och andra stora sammanhang. För Tom och Lisa var det en merit bara att få tävla mot dessa kända namn*). Att de sedan med stabila insatser tog i mål OKK-laget på 18:e plats gör inte känslan sämre.

Laget hälsar att de är jättenöjda och nu ser fram emot DM-sprinten på torsdag. Då får alla chansen att se och tävla mot våra SM-löpare.  

*) Jonas Leandersson, Gustav Bergman, Emil Svensk, Peter Öberg, Oskar Sjöberg, Tove Alexandersson, Helena Jansson, Karolin Ohlsson, Alva Olsson, Lina Strand med flera.

Postades 2017-08-09 16:30:15 av Robert Håkansson i kategorin Reportage

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar