Kämpainsatser på Lappee-Jukola

  • Aleksandra och Ebba W sprang första sträckan

    Aleksandra och Ebba W sprang första sträckan

  • Den fina saunan som senare var fullsatt

    Den fina saunan som senare var fullsatt

  • Inför herrstarten

    Inför herrstarten

Det var en lång resa till finska Karelen, nästan vid ryska gränsen. Vilka tuffa tjejer vi har i klubben! Regn, lera, släpa på tält och väskor, ännu mera regn, gräva kanaler runt tälten som dessutom höll på att blåsa iväg, byta till mindre blöta kläder... Och inga klagomål - alla bara kämpade på!

OK Kolmården hade med två damlag (plus Sofia som coach) som tog sig igenom tävlingen med bravur! Aleksandra på första sträckan växlade in som 20:e lag och Lisa kom in på andra sträckan som 56:e lag av totalt runt 1400 lag!! Det var två nöjda tjejer som fått tampas med världseliten. 

Alla gjorde bra ifrån sig. I första laget sprang Julia sträcka tre och Agneta sista sträckan, slutplacering 172. Ebba W fick springa den mäktiga förstasträckan i andra laget. Därefter Tora, Emma E och sista sträckan sprang Anna Matyba som förväntansfullt kommenterade innan loppet: "Det här blir min första tävling för OK Kolmården". Slutplacering 470.

Belöningen efter loppet var den fantastiska saunan som måste upplevas någon gång i livet! Det var fullsatt, fanns knappt några ståplatser kvar :) 
Önskar att vi hade kunnat dela med oss av foto, men jag hittade en bild utan löpare så fantasin får göra resten av jobbet.

Postades 2016-06-20 22:23:50 av Agneta Eriksson i kategorin Nyheter

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar