O-Ringen Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Rapport från final SM-Lång

imageControl imageControl imageControl imageControl imageControl imageControl
photo

Pristagarna Leo och Emil >>1 / 6<<

photo

Kolmårdstruppen >>2 / 6<<

photo

Leo >>3 / 6<<

photo

Emil >>4 / 6<<

photo

H18 >>5 / 6<<

photo

H20 >>6 / 6<<

Emil och Leo på 10-bästa-listan!

Emil Ljungemyr glänste allra mest av OKK-löparna. Emil blev 6:a i H20. Efter att ha haft ledningen till fjärde kontrollen blev det några missar och ett fall till nionde plats. På slutet var flytet bättre igen och Emil avancerade till en slutplacering som 6:a. Att de hittills suveräna H20-grabbarna Simon Imark och Isac von Krusenstierna var före överraskade kanske inte, men de fick en hård match. Den bäste lokale konkurrenten August Mollén fick dock denna gång se sig slagen av Emil.  

I H18 kom Leo Johansson 9:a. Leo har nu visat att han kan placera sig högt i olika discipliner. Detta var samma placering som vid vårens Sprint-SM. Loppet var jämnt utan några större bommar.  Detsamma gällde för Arvid som i samma klass kom på 37:e plats.

Lisa Berggren kom på 20:e plats i D20. På Swedish Leage-tävlingarna tidigare i år har Lisa oftast haft placeringar mellan 15 och 25, så SM-långens jämna lopp var en stabil fortsättning på detta.

Ville Johansson fick springa B-final och kom där på 18:e plats. Kanske grämde en missad A-finalplats, men det är verkligen tufft att ta sig dit. Som vanligt var tidsmarginalen till bättre placeringar liten, men svajiga sträckplaceringar räckte idag till 18:e plats.

Oskar Leinonen fick åter ställa in sin medverkan på grund av knäproblem.

 

 


Publicerad den 2018-09-09 21:48:19. Skapad av Robert Håkansson.
Senast uppdaterad av Mikael Westerberg den 2018-09-09 21:48:19.