Flera A-finalplatser för OKK vid Medel-SM

Alla OKK-juniorer tog sig till A-final
I D20 kommer alla från kvalet att få springa A-final, så Lisa Berggren fick en lätt resa till lördagens final. Lisa kom på övre halvan (15:e) i sitt kvalheat och hade klarat ett avancemang även utan den generösa bjudningen.

Emil Ljungemyr visade att den fina formen från förra helgens Lång-SM fanns kvar. Emil tog sig säkert till A-final i H20 genom att bli 4:a av de fjorton som gick vidare.  I H18 kom Leo Johansson 6:a i sitt kvalheat och var en halvminut före A-finalrepet vid 10:e-platsen.

Arvid Westerberg och Simon Johansson var sjuka och kom inte till start.  Nu är hoppet att Sverre Röjgård ska komma till Hok i Småland, så att vi får se ett H20-lag på startlinjen i söndagens SM-stafett. 

Herrseniorer sprang stablit utan att överaska                
I H21 gick bara de sju bästa i varje heat till A-final.  Oskar (9:a) och Ville (11:a) hade behövt vara en dryg minut snabbare för att lyckas med det.  På lördag väntar B-final för dessa båda herrar. Mikael Andersson som blev 19:e hittar vi i C-finalen och Tom Campbell (22:a) som hamnade precis utanför springer i morgon D-final.
 

Följ SM-tävlingarna på TV
Det går att gratis följa SM på webb-tv från 12:00 på lördag (medelfinal) och från 09:25 på söndag (stafett).


Postades 2018-09-14 19:46:38 av Robert Håkansson i kategorin Nyheter

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar