SM-FINAL, Emil 8:a på medeldistans

  • Leo vid varvning

    Leo vid varvning

  • Lisa vid varvning

    Lisa vid varvning

  • Eftersnack

    Eftersnack

  • Emil vid varvning

    Emil vid varvning

  • H20-pristagarna

    H20-pristagarna

Vid Medel-SM-finalen var det Emil Ljungemyr som fick ta emot klubbkompisarnas och publikens applåder när de tio bäst placerade intog podiet vid prisceremonin. Emils 8:e plats i H20 blev klubbens bästa prestation under finaldagen. H20-toppen består av ett gäng grabbar som med sina resultat redan har gjort sina namn kända. Efter flera år av skador visar Emil att han nu kanske är redo att ge dem en match.

Lisa Berggren gjorde åter ett jämnt lopp i D20. Lisa är även jämn med sina placeringar och idag blev det en fin 19:e plats. Leo Johanssons kom på 20:e plats i H18, men var inte lika jämn som Lisa. För Leo fanns en sträckplacering i varje ände på skalan.

I H21-klassens B-final kom Ville Johansson 12:a. Ville påstod att det inte hade fungerat bra med tekniken och att han under loppet hade ”lagt bort” cirka två minuter. Den oftast säkre Mikael Andersson hade också problem med det tekniska och dök till 34:e plats i C-finalen. Tom Campbell som kom 24:a i D-finalen tyckte dock att hans finallopp var bättre än det i gårdagens kval. Efter att ha haft skadekänningar under veckan vågade inte Oskar Leinonen utmana kroppen med ett finallopp.  För att vara redo till stafetten blev B-finalstarten istället en lättare skogspromenad.      


Postades 2018-09-16 21:50:27 av Robert Håkansson i kategorin Reportage
Uppdaterades senast 2023-04-26 11:59:59 av Robert Håkansson

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar