Uppdatering från träningskommittén

I och med de nya föreskrifterna från Folkhälsomyndigheten som trädde i kraft i måndags tänker vi nu öppna upp två möjligheter till gemensam träning för alla i klubben.

Givetvis kommer detta att ske utifrån alla givna direktiv (se artikeln nedan samt i kalendern).  

Det nya är följande:  

Vinterträning/Veckans bana kommer att fortlöpa precis på samma vis som vi startat upp med nu i ett par veckor, men vi erbjuder nu även möjlighet till samlöpning i mindre grupper på söndagar för de som så önskar med samling kl. 10.00. Samlingen ska ske Coronasäkert, vilket alla deltagare har ansvar för (se kalendern). Observera att kartor till detta samlöpningstillfälle ansvarar var och en för i enlighet med Veckans bana konceptet. Det kommer alltså inte att distribueras några kartor vid samlingen. 

Kolmården Night (se artikel) kommer att startas upp på torsdagar kl.18.00 från och med den 7 januari (se kalendern). Till denna träning kommer det krävas anmälan och kartorna distribueras vid samlingen.  Samma Coronaupplägg kommer att gälla här som på samlöpning av Veckans bana. 

Övrig klubbträning för vuxna är tills vidare vilande.

TTK -Tränings- och tävlingskommittén

Postades 2020-12-16 20:53:19 av Mikael Westerberg i kategorin Nyheter
Uppdaterades senast 2020-12-21 22:03:53 av Klas Johansson

Kommentarer

Mycket bra agerat av TTK. Vi kan se fram emot ett mer stimulerande träningsliv efter nyår. Det har varit onödigt låst under hösten. Nu blir det förmodligen lättare för en del att planera den fysiska träningen, men framför allt behövs den mentala kicken för att hålla livsglädjen igång.
2020-12-16 21:59:20 Robert Håkansson
Du saknar behörighet att kommentera artiklar