Jukola 2019 – Intresseanmälan (OBS! ”Kort Datum”)

Jukola går i år av stapeln i Kangasala utanför Tammerfors den 15-16 juni. Som vanligt siktar vi på att ställa upp med lag i både herr- och damklass och vi hoppas att vi i år kan bli flera lag, bestående av fler än elit- och juniorlöpare. 

Jukola är ett breddarrangemang där verkligen alla, från 15 år, kan vara med. Det är klubblag, företagslag, byalag och alla möjliga lag med stor spridning vad det gäller orienteringsförmågan.  Det vore därför kul om vi kunde få ihop flera lag från OK Kolmården med löpare på alla nivåer. Blir vi fler lag ger vi dessutom juniorer och seniorer som inte kommer med i ”förstalagen” möjlighet att springa för OK Kolmården.  

Tanken är att åka med Lalles Jukolaresa d.v.s. färja från Värtahamnen till Åbo alternativt Helsingfors och sedan buss till tävlingen, ca två timmar. Utresa fredag eftermiddag och hemkomst måndag förmiddag. Övernattning utöver båtresan sker i medhavda tält på tävlingsplatsen.

Kostnaden för resan för andra än junior- och elitlöpare blir till självkostnadspris, ca 1500kr enl. 2018 års prislista. Till det kommer mat ombord och på tävlingen. Klubben står för anmälningsavgift och tältplatser. Reskostnad för juniorer och elitlöpare subventioneras till viss del i enlighet med elitreglerna.

Det är bra om vi kan preliminärboka redan när resebokningen öppnar, den 19 januari, så därför önskar vi snabb respons på denna intresseförfrågan som inte är bindande.

Anmäl dig här
Ange i kommentarsfältet om du inte önskar boka frukost eller buffé (för hemresan) på färjan, annars försöker vi boka det för alla.

Vill du inte springa men följa med som ledare, ange det i kommentarsfältet.

Vi återkommer längre fram med mer info och bindande anmälan.

Information:
https://www.jukola.com/2019/sv/
https://www.lalle.nu/jukola.html

Inspiration:
http://okkolmarden.com/index.php/articles/show/953
https://www.jukola.com/2019/sv/deltagare/terrang-och-karta/

Postades 2019-01-13 23:11:22 av Magnus Johansson i kategorin Nyheter

Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar